De Klussenier Sjaak Stokkermans

De Klussenier Sjaak Stokkermans
De Klussenier Sjaak Stokkermans

De Hooivork 21
5176 ND De Moer

Dien uw aanvraag in »

013 2033020
06 5428 1086
sjaakstokkermans@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 69246505

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Kaatsheuvel en Dongen voor alle verbouwingen in en rond uw woning? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Sjaak Stokkermans en samen met mijn gezin woon in De Moer. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt als constructeur tekenaar maar was naast mijn werk altijd aan het klussen en verbouwen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. Ik kwam altijd vrolijk en voldaan thuis na een project. Vandaar dat mijn vrouw mij heeft aangespoord om eens contact op te nemen met het hoofdkantoor van De Klussenier om mijn eigen klusbedrijf te starten.

U kunt mij inschakelen voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen of verbouwen van badkamers, keukens, traprenovaties, het realiseren van tuinhuisjes en terrasoverkappingen, totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer. Maar ook voor grotere of kleinere opdrachten kunt u contact met mij opnemen.

Naast de professionele uitvoering van het werk voorzie ik de klant van ideeën en oplossingen waar ze zelf wellicht niet direct aan gedacht hebben. Een andere specialiteit is netjes werken. Door mijn ruime ervaring met renovatiewerk bij mensen thuis weet ik dat een schone werkplek erg belangrijk is, zowel voor mij als voor de klant.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Tilburg, Kaatsheuvel en Dongen? Neem gerust contact op zodat we kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. Nadat ik het werk heb opgenomen ontvangt u een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverd werk krijgt u 12 maanden garantie.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in De Moer op www.klusseniersjaakstokkermans.nl.

 

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in De Moer voor:

  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Bestrating aanleggen
  • Schilderwerk
  • Timmerwerk
  • Zolder verbouwen
 
Loading...