De Klussenier Sjaak Stokkermans

De Klussenier Sjaak Stokkermans
De Klussenier Sjaak Stokkermans

Oude Rielseweg 11
5032 SH Tilburg

Dien uw aanvraag in »

013 203 30 20
06 5428 1086
sjaakstokkermans@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 69246505

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Tilburg, Kaatsheuvel en Dongen voor alle verbouwingen in en rond uw woning? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Sjaak Stokkermans en ik woon in Tilburg. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt als constructeur tekenaar maar was naast mijn werk altijd aan het klussen en verbouwen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. Ik kwam altijd vrolijk en voldaan thuis na een project. Vandaar dat mijn vrouw mij heeft aangespoord om eens contact op te nemen met het hoofdkantoor van De Klussenier om mijn eigen klusbedrijf te starten.

U kunt mij inschakelen voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen of verbouwen van badkamers, keukens, traprenovaties, het realiseren van tuinhuisjes en terrasoverkappingen, totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer. Maar ook voor grotere of kleinere opdrachten kunt u contact met mij opnemen.

Naast de professionele uitvoering van het werk voorzie ik de klant van ideeën en oplossingen waar ze zelf wellicht niet direct aan gedacht hebben. Een andere specialiteit is netjes werken. Door mijn ruime ervaring met renovatiewerk bij mensen thuis weet ik dat een schone werkplek erg belangrijk is, zowel voor mij als voor de klant.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Tilburg, Kaatsheuvel en Dongen? Neem gerust contact op zodat we kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. Nadat ik het werk heb opgenomen ontvangt u een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverd werk krijgt u 12 maanden garantie.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Tilburg voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Elektrawerk
 • Zolder verbouwen
 • Tuinhuis plaatsen
 • Timmerwerk

Beoordelingen van klanten

Prima werk afgeleverd, helaas moesten we er wel wat langer op wachten dan gepland, maar dat was overmacht.Bonnie uit Oosterhout
Een prettig contact gedurende de offerteperiode. Het lag zeker niet aan de persoon dat de offerte uiteindelijk niet in een opdracht is omgezet maar door andere factoren. uit 's Gravenmoer
Ik kreeg goed reactie maar een ander klusbedrijf gaf sneller aan het werk te kunnen uitvoeren. Echter heeft die vooralsnog niet meer gereageerd dus wellicht kom ik er toch op terug bij dhr stokkermansRon uit Waalwijk
PrettigGert uit Waalwijk
Een hele vriendelijke en prettige man die duidelijk weet waar hij het over heeft en goed meedenkt.Michael uit Raamsdonksveer
een prettige vakbekwame man, die netjes werkt.Jeroen uit Udenhout
Wij zijn nog in onderhandeling. Maar waarschijnlijk gaat sjaak de klus wel uitvoeren. We moeten alleen nog de puntjes op de i zetten. Dit klantenonderzoek is echternnaar mijn mening niet representatief bv puntje heeft u de offerte gerkregen heb je maar 1 keuze, terwijl sjaak schriftelijk en mondeling de offerte komt toelichten.Stephan uit Goirle
Zeer positief, heeft prima werk afgeleverd. Op andere vragen ook nog deskundig antwoordt ontvangen.D.j.e.m. uit Breda
Hele fijne man, bij een nieuwe klus zal ik zeker aan hem denken.Crista uit Dongen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...